2012. október 20., szombat

Egerszalókon kettesben 2.

A tavalyi szép élmények emlékére visszatértünk Egerszalókra Andrással kettesben.

Klassz volt, hogy a szobánk egyenesen a sódombokra nézett. Amíg tavaly kifejezetten hideg, fagyos idő volt, addig most kellemesen meleg késő őszi napokat töltöttünk Szalókon. Olyan melegen sütött a nap, hogy az erkélyen lehetett napozni.
Reggelente sűrű ködbe burkolózott a völgy. Ilyenkor kifejezetten hívogató volt a jó meleg fürdő, úgyhogy magunkat meghazudtolva képesek voltunk korán kelni ezért az élményért.

Még azt is láttuk, hogy reggelente egy fehér csizmás bácsi tisztogatja a sódombokat.

Tehát reggel időben keltünk, jót fürödtünk, utána pedig jöhetett a kényelmesen elfogyasztott svédasztalos reggeli. Délelőtt olvasgatás, fürdés, szauna. Idén kipróbáltuk  a svéd és a thai masszázst is.
Délután pihenés, séta, szauna. De ezen kívül volt welcome drink (Cuba Libre koktél), délutáni rétes és kávé kóstoló, borkóstoló. A gazdag svédasztalos vacsora után pedig ismét fürdés: kint a sötétben, miközben a szellő fújta a medence felett gyülekező párát, s mi néztük a fekete fenyőerdő fölött világító Holdat és a csillagokat. A sódombok pedig kivilágítva gőzölögtek. Hát már csak ezért a látványért is érdemes volt visszamenni.




Jól éreztük magunkat:)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails